Friday = fun day

I Indien så har de tagit steget med fredagsmys lite längre än i Sverige. Istället för att kompa ut lite extra tidigt och skynda sig hem till tacos och på spåret så kör indierna på fredagsmys hela dagen och detta gäller även i skolorna och på women empowerment project. Istället för att ha ”riktiga” lektioner så spelade vi Uno med första gruppen (och de ägde sönder mig, de var ju proffs allihopa!) Och eftersom det var Annies sista dag på projektet så bjöd hon på godis och det var riktigt mysigt.

Alldeles i närheten av projektet så finns det en park som är öppen för alla men eftersom den de senaste åren setts mer som en soptipp än en park så har det amerikanska gänget försökt restaurera den de senaste veckan. Nu är det bara att så gräs, plantera lite växter och måla om templet som ligger i parken och det var det vi började med idag. Många hus och speciellt templen i Indien är fint dekorerade så idag började vi med att måla utsmyckningar i blyerts på byggnaden och som ska fyllas i med riktigt färg nästa vecka.

Ikväll ska jag bara hålla mig inne, ha lite fredagsmys och gå och lägga mig tidigt. Imorgon blir det att turista och det är mycket jag vill se så jag kommer nog ha fullt upp hela dagen. Ha en trevlig helg hörrni!

Processed with VSCO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *