Lite bilder

Här kommer lite bilder som varit för små eller för meningslösa för att få egna inlägg men som jag ändå verkligen vill visa er.

Processed with VSCO

Effektiv sophantering i slumområdena. Den extra mörka röken är figolit som brinner.

Processed with VSCO

En gammal tant som jag är väldigt imponerad av att hon lyckades ta sig till och från templet som hon besökte (även om det gick ganska långsamt) och speciellt att hon lyckades ta sig upp från golvet som hon låg och vilade på där inne. Om jag ska bli gammal så ska jag bannimig bli som henne – ha 5 cm tjocka glas i glasögonen och en cool käpp.

Processed with VSCO

En frisör som har sin verksamhet på trottoaren.

Processed with VSCO

När vi var på utflykt till aptemplet i söndags så stannade vi till här för att dricka te iman vi åkte vidare. Den här mannen gjorde ett jättegott masalate till oss. Det är ofta så här som stånd och kiosker ser ut i Indien, även om inte alla kan göra te till en.

Processed with VSCO

En bild från förra veckan när Kike hade en lektion i data med kvinnorna i första gruppen. Det här var första steget innan de fick gå in i datasalen och själva öva på att skriva i Word. Tyvärr finns det inget internet på projektet så att man kan lära dom att skicka mail etc.

Processed with VSCO

En gammal man som vi såg sitta uppe vid templet i söndags. Överallt i Jaipur ser man liknande män, även om inte alla är lika söta som han här. När jag frågade om jag fick ta en bild så blev han väldigt imponerad av att få se den i telefonen efteråt.

Processed with VSCO

Det här är en av de mer imponerande byggnaderna i Jaipur. Jag tycker den är så fin! Det här är faktiskt en smyckesaffär, men jag har inte vågat gå in där med tanke på att jag tvivlar att jag kommer ha råd med någonting men jag nöjer mig med att beundra byggnaden.

En reaktion på “Lite bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *