Bio i Jaipur

Något som jag verkligen ville hinna göra innan jag åkte hem var att gå på bio och se en riktig bollywood rulle. Och idag blev det av, även om det inte blev en typisk bollywood film utan mer en indisk dramafilm. Vi gick till den största biografen i Jaipur men där visar de bara en film om och om igen i en månad innan de byter till en annan. Den var på hindi så jag fattade i stort sätt ingenting bortsätt från att den handlade om cricket och var baserad på en sann historia. Men med all drama och dramatisk musik så måste den ha varit riktigt bra. Så jag får nog ta och kolla på filmen med undertext när jag kommer hem. Eftersom filmerna i Indien ofta är runt tre, fyra timmar långa så var det en paus ungefär halvvägs igenom. Under den bestämde vi oss för att gå eftersom vi ändå inte förstod något av handlingen och priset för en biobiljett ligger på ynka 30 kronor.

Processed with VSCO

 

Processed with VSCO

Annars så har den här dagen passerat väldigt fort. Idag pratade jag om bröstcancer med den första gruppen och könssjukdomar med den andra. Imorgon är min sista dag här och jag vill inte åka hem än..

En reaktion på “Bio i Jaipur

  1. Lillasyster

    även om inte du vill åka hem så vill vi ha hem dig väldigt mycketish !! obs att det har varit ett midre jordbävning så din klädkamare kanske inte ser ut som du mins den och saknar några kläder…

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *