The cows of India

 Innan jag kom hit så trodde jag verkligen att det bara var en stereotypisk bild av Indien att det var kor överallt. Men jag hade fel, för det stämmer. Korna strövar runt fritt överallt och folk visar för det mesta hänsyn till dom, vill en ko gå över den hårt trafikerade vägen så gör den det och fordonen runt om kring den får då stanna. Vill en ko äta på grannens älskade rosenbuske så får den göra det. De flesta korna (bortsett från vår grannes kor som alltid står fastspända, det är jättesynd men jag brukar mata den med en banan efter jobbet varje dag) går runt fritt och gör som de själva vill.

Här kommer några bilder på några av de kor som jag hittills hunnit se här nere.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Ser ni det extra benet som den här kon har? ”Missbildade” kor anses nämligen vara lite extra heliga.

2 reaktion på “The cows of India

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *