Fat Guyy

Trigger warning för sjukt bortskämt inlägg eftersom barnen i Afrika och Indien svälter och jag klagar över maten men ja.

Efter ett tag så börjar man faktiskt tröttna på att äta chaupadi och ris till varenda måltid, även om det var väldigt gott i början. Jaipur erbjuder många olika caféer och andra alternativ men ett café som kommit lite extra nära hjärtat är Fat Guyy som bara ligger några minuter ifrån vårt hus. Det här är ett café som erbjuder de mest fantastiska sakerna i chokladväg. Idag gick jag, Georgia och Jan dit efter middagen och man får djup beslutsångest över vad man ska välja.

Processed with VSCO

(Obs. Det här är inget sponsrat inlägg för Fat Guyy men ni kan ju höra av er. Det vore grymt. 😉 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *