The lunchbox

Några veckor innan jag verkligen hade bestämt mig för att åka till Indien så tittade jag på en indisk film som hette ”the lunchbox”. Den handlar om en lunchlåda som hamnade hos fel person och där de här två personerna – både den som lagade maten och den som mottog den varje dag, börjar skicka med lappar till varandra. En väldigt fin film och som jag tyckte väldigt mycket om. Så om ni inte har något annat för er så tycker jag verkligen att ni ska se den.

Förstår ni då hur förvånad och glad jag blev när jag kom hit och fick veta att jag varje dag får med en lunchlåda till projektet? Visserligen så är det inga lappar med djupa samtal i den och visserligen så skiljer sig den här lådan inte särskilt mycket från en gammal hederlig matlåda där hemma men jag tycker ändå att den är betydligt mycket mer charmigare.

Det här var lunchen som jag fick med mig förrgår (och ja jag åt den trots att jag kanske inte kommer få ett framtida lyckligt äktenskap på grund av fastan), och som vi äter med händerna och på golvet inne i klassrummet mellan de två olika grupperna. Väldigt mysigt faktiskt.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

2 reaktion på “The lunchbox

    1. josefineoskarsson Inläggsförfattare

      Inte direkt som en termos men det håller ändå värmen hyfsat bra. Och så är det inte mat som måste värmas för att kunna ätas. :)

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *