Rooftop Terrace

Igår var ju som sagt hela volontärhuset ute för drinkar. Amerikanerna var redan där så vi var ett gäng på 14 personer som med hjälp av tuk-tuks skulle ta oss till Rooftop Terrace.

Vi fick tag på två tuk-tuks och knökade in oss eftersom priset skulle bli det samma oavsett hur många som var med i. Priset för att åka till Rooftop Terrace som låg ca 25 min bort från volontärhuset blev 150 rupier, det är knappt 20 kronor.

Väl framme var det lite svårt att komma in på klubben, inte för oss tjejer eftersom Indien är ett ganska sexistiskt land och det därför var gratis inträde och drinkar för oss, men för killarna. Men tillslut blev det som så att någon kände någon som kände en indisk kille som kom dit och lyckades övertala vakterna att även släppa in grabbarna.

Jag som ändå var lite tveksam till att följa med innan (eftersom mitt sociala liv vanligtvis är lika med noll) hade så kul hela kvällen. Eftersom vi är ett ganska stort gäng som bor här har det tidigare varit omöjligt att komma ihåg alla namn (det gör jag nog i och för sig inte nu heller) och hinna prata med alla så det var verkligen jättetrevligt.

 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Paul från Frankrike och Jan från Tyskland bestämde sig för att bara dricka en drink den kvällen. Men det gick inte så bra eftersom alla villa smaka och fota sig själva med det stora glaset så de fick beställa in några fler.

 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Jag och Paul i tuk-tuken på väg hem.

2 reaktion på “Rooftop Terrace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *